Biografie

 

Wij, zanglustige kerels uit Groot Venlo en van oppe Reuver, zijn sinds mei 2003 bij elkaar en hebben een Joeksig Koeër (Jolig Koor) opgericht.

Met meer dan 20 jaren aan bühne-ervaring weten wij, als geen ander, weten wij  de joeksige stemming in de zaal te brengen. Het is een streling voor de oren en ogen als wij op de bühne staan en onze gezellige liederen ten gehore brengen.

Met een feestelijk en gevarieerd programma weten wij het publiek uit Nederland en Duitsland in vervoering te brengen. Binnen een mum van tijd staat iedereen in jullie schuur, kroeg, marktplein of feesttent op de tafels en banken mee te zingen en te klappen. Geen taal is vreemd voor ons, als ’t maar Limburgs dialect, Duits, Kölsch, Hollands, Engels en nu ook Spaans is.

Wanneer jullie ons boeken, wordt jullie feest ons feest en komt de stemming erin. Wij stellen geen hoge eisen. Jullie zorgen goed voor ons, dan zorgen wij voor de zang, gezelligheid en amusement.

Elke dinsdag uur repeteren wij van 19.15 tot 20.45 in de Hamar in Belfeld. Heb je interesse kom dan een keer gezellig met ons kennismaken of stuur een mail via Contact & Boekingen.